Milano Limited Edition

Italiaanse smaak. Een keuze die het mogelijk heeft gemaakt om een tijdloos design te creëren, dat langer meegaat dan de voorbijgaande trends. Een prachtig object gecreëerd om met onze gepassioneerde klanten te delen de volledig Italiaanse wens om een fundamenteel onderdeel van het dagelijks leven om te zetten in schoonheid.

De Milano is Italiaanse trots die de Morini filosofie en stijl volgt, twee woorden die ons werk benadrukken, gemaakt met passie, smaak en aandacht voor elk detail dat voortkomt uit een meer dan 80 jaar oude motorcultuur en -geschiedenis.

De Moto Morini Milano Limited Edition zal verkrijgbaar zijn in een beperkt aantal van slechts 30 exemplaren en speciaal uitgerust zullen zijn met: een plaat met het nummer van de gelimiteerde oplage, een aluminium strip op de brandstoftank, een ambachtelijk vervaardigd zadel met het genaaide Moto Morini logo, tweekleurig metaalverf, spiegels en richtingaanwijzers van Rizoma die gemaakt zijn voor de Moto Morini, witte wielvelgen, motordeksel, Moto Morini jack, helm van Moto Morini.